НачалоЛекарстваАЛКАЛИТ гранули 150 гр.

alkaly 235

urorenal 235

urosilver

Последни новини

Правила за ползване на форумите и формите за коментари на сайта urology-ruse.com

I. Ползване на форумите

Всеки потребител, който публикува мнения във форума, се съгласява собщите условия за ползване на сайтa urology-ruse.comСайта urology-ruse.com носи отговорност за достоверността, точността и полезността на потребителските мнения.

Прочети още...

Д-р Пенчо Генов: Безразборната употреба на антибиотици води до възпаления на пикочната система

    Повратен момент в лечението на цистита е извършването на микробиологично изследване на стерилна урина

1

  Урологът д-р Пенчо Генов, д.м., е специалист в урологичен кабинет на Медицински център „Св. София” в Бургас. През 2017 г. д-р Генов защитава дисертация за преждевременната еякулация. Работи във всички области на урологията и андрологията с приоритети увеличена простата - диагностика, лазерни и отворени операции; камъни в бъбреците, уретрите и пикочния мехур; остри и хронични възпалителни заболявания на пикочоотделителната система; превенцията и лечението на мъжкия стерилитет;

Прочети още...

АЛКАЛИТ   гранули 150 гр. opakovka

АЛКАЛИТ  е хранителна добавка, която способства за алкализация на организма.

 Целта на алкализирането е да се повиши разтворимостта на бъбречните камъни и да се противодейства на образуването на бъбречни камъни.

  Алкализирането на урината в голяма степен способства за разтваряне на уратни камъни и на смесени уратно-оксалатни камъни, а така също и на фосфатни, смесени и   калциево оксалатни камъни.

  Алкалната урина способства за благоприятно повлияване на определени проблеми, свързани с отделителната система.

 Алкализирането на организма подпомага елиминирането на пикочната киселина при болни от ПОДАГРА и противодейства на повишената киселиност. Системното алкализиране може да способства предотвратяването на натрупване  на уратни камъни в бъбреците и да намали риска от натрупване на уратни кристали в ставите и околоставното пространство, с което да повлияе честотата на пристъпите.

АЛКАЛИТ  може да повлияе благоприятно възникването на рецидиви на калциеви и уратни камъни, както и смесени форми  камъни от калциев оксалат / уратна киселина или калциев оксалат / калциев фосфат, като се препоръчва да се приема  3-4 месеца.

ВНИМАНИЕ

Не трябва да употребявате АЛКАЛИТ ако страдате от остра или хронична бъбречна недостатъчност, след бедна на натрий диета, ако страдате от метаболитна алкалоза или хронични инфекции на пикочните пътища с бактерии, разцепващи уреята. Не употребявайте АЛКАЛИТ ако сте свръхчувствителни към някоя от съставките му.

 

Състав за една доза /4,5 г/: натриев цитрат - 2250 mg (100 mg Na), безводна лимонена киселина -  900 mg, калиев цитрат - 780 mg (100 mg K), подсладител - манитол (Е421)

Начин на приложение:

Една равна мерителна лъжичка се разтваря с разбъркване в чаша вода, компот или негазиран сок и се изпива след хранене. Приема с е един до три пъти дневно. Броят на дневните приеми може да бъде консултиран  от вашия лекуващ лекар.

 След приготвяне на разтвора, той трябва да се изпие незабавно.

 

Внимание!

Този продукт е хранителна добавка и влияе благоприятно при определени проблеми от страна на отделителната система..

Бременност и кърмене

Няма достатъчно данни за употребата на АЛКАЛИТ от бременни или кърмещи жени.

 

ПРОИЗВОДИТЕЛ: „ФИТОМЕД” ЕООД, България

zapazete chas 2